spitfire - Page 3 - WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

ParkFlyers Talk about all backyard and parkflyer aircraft here

spitfire

Old 08-17-2007, 07:46 PM
  #51  
FlyingMonkey
Flite Test Fan
 
FlyingMonkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: 32459
Posts: 8,930
Default

Originally Posted by spitfire View Post
i got it from here (bottom of the page)

and i forgot to tell you that i want to put flaps on it


Wow, I haven't been to that site in a year or two.
Thanks for the memories
FlyingMonkey is offline  
Old 08-18-2007, 02:31 AM
  #52  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

well i got some work done on my model!

i made all the ribs and the stabilizer/elevator!!!

i think i am done building for the day.

but i get to continue tomorrow
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 02:42 AM
  #53  
efinkg
Member
 
efinkg's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 106
Default

Originally Posted by spitfire View Post
well i got some work done on my model!

i made all the ribs and the stabilizer/elevator!!!

i think i am done building for the day.

but i get to continue tomorrow
Pics?
efinkg is offline  
Old 08-18-2007, 03:02 AM
  #54  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

sorry but i can't find my sd card
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 03:05 AM
  #55  
Biplane Murphy
2 Wings, Twice The Fun
 
Biplane Murphy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Southern California High Desert
Posts: 4,534
Default

will the camera work without it?
Biplane Murphy is offline  
Old 08-18-2007, 03:37 AM
  #56  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

yes but its late, so i will empty the memory tomorow and take some pics
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 03:38 AM
  #57  
aviatordave
Super Contributor
 
aviatordave's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Iowa
Posts: 6,233
Default

Its not late...its only 9:37 pm and its Friday!
aviatordave is offline  
Old 08-18-2007, 03:43 AM
  #58  
Biplane Murphy
2 Wings, Twice The Fun
 
Biplane Murphy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Southern California High Desert
Posts: 4,534
Default

Originally Posted by aviatordave View Post
Its not late...its only 9:37 pm and its Friday!
7:43 pm on the west coast not even dark yet.
Biplane Murphy is offline  
Old 08-18-2007, 03:45 AM
  #59  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

ok its not to late, but its to light to go to the basement!
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 03:46 AM
  #60  
aviatordave
Super Contributor
 
aviatordave's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Iowa
Posts: 6,233
Default

Originally Posted by spitfire View Post
ok its not to late, but its to light to go to the basement!
maybe to dark?

you havent been sipping on some nyquil have ya?
aviatordave is offline  
Old 08-18-2007, 03:48 AM
  #61  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

well its 10:47 pm here
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 03:50 AM
  #62  
aviatordave
Super Contributor
 
aviatordave's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Iowa
Posts: 6,233
Default

Originally Posted by spitfire View Post
well its 10:47 pm here
and....you have recital tomorrow? C'mon....get those pics
aviatordave is offline  
Old 08-18-2007, 04:02 AM
  #63  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

my computer is off (i am on my psp) and all the doors are locked
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 04:20 AM
  #64  
Frank Voikel
Super Contributor
 
Frank Voikel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Lake Elmo, MN
Posts: 1,887
Default

What do you Spit people think of this spit as an easy way to get a balsa warbird?
Frank Voikel is offline  
Old 08-18-2007, 12:41 PM
  #65  
FlyingMonkey
Flite Test Fan
 
FlyingMonkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: 32459
Posts: 8,930
Default

but expensive.... after you pay to ship from china
FlyingMonkey is offline  
Old 08-18-2007, 02:50 PM
  #66  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

ok i took some pictures!
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 02:54 PM
  #67  
FlyingMonkey
Flite Test Fan
 
FlyingMonkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: 32459
Posts: 8,930
Default

where are they?

any pics of your other planes?
FlyingMonkey is offline  
Old 08-18-2007, 03:00 PM
  #68  
Grasshopper
Some Assembly Required
 
Grasshopper's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 12,070
Default

Originally Posted by Frank Voikel View Post
What do you Spit people think of this spit as an easy way to get a balsa warbird?
Looks like a Richmodels spit in a different color scheme. It's even got the same manual as mine. I like the colors on the one you found better. It's a really nice flying plane and goes together nice.


Here's a pic of mine
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	DSCN0588.jpg
Views:	102
Size:	170.2 KB
ID:	38430  
Grasshopper is offline  
Old 08-18-2007, 03:05 PM
  #69  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

i can't attach any pics
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 03:13 PM
  #70  
Grasshopper
Some Assembly Required
 
Grasshopper's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 12,070
Default

Are you going to the "manage attachments" tab in your post?
Grasshopper is offline  
Old 08-18-2007, 03:15 PM
  #71  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

yes but its not working
spitfire is offline  
Old 08-18-2007, 03:15 PM
  #72  
Grasshopper
Some Assembly Required
 
Grasshopper's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 12,070
Default

In the quick reply box, go to Advanced, then go to "manage attachemnts" and it will bring up a window where you can click on the browse button. Select the file you want, click open, then upload.
Grasshopper is offline  
Old 08-18-2007, 03:19 PM
  #73  
FlyingMonkey
Flite Test Fan
 
FlyingMonkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: 32459
Posts: 8,930
Default

I cheat, I load my pictures onto photobucket.

once on there, they give you the easy code to insert into forums.

viola!
FlyingMonkey is offline  
Old 08-18-2007, 03:19 PM
  #74  
brnyrbbl
Powered by Visa
 
brnyrbbl's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: So Cal
Posts: 2,690
Default

Tom.. while you are on the subject of attachments, is there any way to attach a pic you have already uploaded. I can see all the pics I've uploaded but can't find a way to access them when creating a new post.
brnyrbbl is offline  
Old 08-18-2007, 03:22 PM
  #75  
spitfire
Not the best
Thread Starter
 
spitfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: US of A, deep south (GA)
Posts: 660
Default

yes but win i click upload it just stops working:<
spitfire is offline  

Quick Reply: spitfire


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.10011 seconds with 11 queries