Support & Suggestions If you need tech support post your question here or site suggestions too.

Search Function not working

Old 03-15-2015, 04:26 PM
  #1  
ganguy
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2015
Location: Canada
Posts: 0
Default Search Function not working

I have tried using the search function in various modes and get "no items found that match your search"
To test this, I used common plane names, Spitfire Corsair, BeechCraft, Concorde, etc
Any suggestions?
ganguy is offline  
Old 03-15-2015, 06:18 PM
  #2  
gramps2361
Community Moderator
 
gramps2361's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: oxford, MA
Posts: 7,047
Default

Unfortunately the search function is not working admin has been in contact to get this feature fixed.
gramps2361 is offline  
Old 03-15-2015, 06:30 PM
  #3  
r4pt0r
Member
 
r4pt0r's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 49
Default

ahh thought this was just me. I've been using google to circumvent this.
r4pt0r is offline  
Old 03-15-2015, 06:45 PM
  #4  
ganguy
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2015
Location: Canada
Posts: 0
Default

Thanks!
ganguy is offline  
Old 05-30-2015, 07:43 PM
  #5  
Cward8
New Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 0
Default Still not working

I even tried the word battery an no results. So this is common? I see its been over 2 months. Any news?
Cward8 is offline  
Old 05-31-2015, 01:05 AM
  #6  
Don Sims
Administrator
 
Don Sims's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Middle Tennessee
Posts: 13,020
Default

Nope no reply from the IB folks. Attempted several times to get them to fix it.
Don Sims is offline  
Old 05-31-2015, 04:03 AM
  #7  
Romans5.8
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 64
Default

As a workaround (And some have already eluded to it), Google works great. I actually prefer it anyway as most forum search engines are terrible anyway.

As an example; into Google type:

site:wattflyer.com Spektrum DX6
The first couple of results are sponsored, and all the rest are various threads and posts on WattFlyer about the popular Spectrum transmitter.
Romans5.8 is offline  
Old 07-07-2015, 03:34 AM
  #8  
NJSwede
3D wannabe
 
NJSwede's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: New Jersey, USA
Posts: 1,893
Default

Still broken?
NJSwede is offline  
Old 07-07-2015, 04:38 AM
  #9  
ganguy
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2015
Location: Canada
Posts: 0
Default

Interesting workaround!
ganguy is offline  
Old 07-07-2015, 11:34 AM
  #10  
Don Sims
Administrator
 
Don Sims's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Middle Tennessee
Posts: 13,020
Default

Yep still broken. Great workaround Romans!
Don Sims is offline  
Old 07-08-2015, 01:50 AM
  #11  
pizzano
Behold The Renaissance
 
pizzano's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: So. Calif
Posts: 2,316
Default

Thanks Romans.....been using a "work-around"...lol, application on this web-site for sometime now..............just takes a little PC know-how and a little more time......something many seem to lack anymore.......
pizzano is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.07584 seconds with 10 queries