Not getting 4.2 volt per cell count with PL 8 - WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

FMA Direct Discuss FMA Direct products or ask your support questions.

Not getting 4.2 volt per cell count with PL 8

 
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2013, 04:01 PM
  #1  
kittiwat1
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Default Not getting 4.2 volt per cell count with PL 8

Hi,
I dont know if there is an issue with my PL8. I charge four 6 cells 5000 mAh Lipo packs with a parallel board. When charging is done (alarm sounds), when I measure voltage of each cell of all the batteries some show 4.21, 4.14, 4.19, 4.19, 4.18 etc. I was hoping to get all cells being close to 4.2 v but the gap between each is wider than I would like it to be. Note that all batteries' voltage at the start do not diffier more than 0.2 volts. Is this normal?
kittiwat1 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
evaD retsiL
FMA Direct
11
09-25-2013 07:53 PM
RobT
Power Systems
17
07-30-2012 06:09 AM
Henry111
Batteries & Chargers
118
03-18-2011 06:27 PM
crobar
Power Systems
1
01-24-2011 07:31 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Quick Reply: Not getting 4.2 volt per cell count with PL 8


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.05777 seconds with 12 queries