WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight (https://www.wattflyer.com/forums/index.php)
-   Support & Suggestions (https://www.wattflyer.com/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   I know its not flying topic - but I want maximum number of people to see (https://www.wattflyer.com/forums/showthread.php?t=79721)

solentlife 01-02-2019 10:57 AM

I know its not flying topic - but I want maximum number of people to see
 
I like the new 'clean look' of WF ... but I am having trouble posting videos ..............

I have always typed the [.....] tags myself but now it seems that my vids don't play. I cannot find any quick button above in the menu as we used to have.

I have resorted to putting the YT watch link line in posts so if people want to see - they can go to my YT ch direct.

Am I the only one having this trouble ?

Nigel

Jack_Hammer 01-03-2019 01:30 AM

I haven't yet tried to upload pictures or videos yet since the new design.
But I did run across a newly posted video, but it wouldn't play and I had to follow the YouTube link to watch it.
I'm not sure if I'm liking the new site layout very much yet. Either I'm too used to the other one or I'm too old and set in my ways to welcome change.

Dan is probably having the web site designer working out bugs and implementing new features as we speak, so hang in there.
However if you simply can't tolerate things yet (like me) you can look at the hamburger bar on the upper left of your screen, click on it and then scroll down to to switch to the old view.


​​​​

crxmanpat 01-03-2019 04:25 AM

Test

EDIT - Tried all variations, none of them imbed the video properly. The administrators have been notified and are looking into it.

solentlife 01-03-2019 08:21 AM

Tks Pat

Nigel

solentlife 01-03-2019 10:19 AM

Its funny ... RCG went through similar with pictures ... in fact that's still hit or miss ..

Nigel

Panther 01-03-2019 09:02 PM

I used to like the New Posts, then, Mark as read. Now it's gone.

crxmanpat 01-03-2019 09:07 PM


Originally Posted by Panther (Post 1016735)
I used to like the New Posts, then, Mark as read. Now it's gone.

Go to "Quick Links" and choose "Mark Forums Read" from the drop down.

Don Sims 01-03-2019 11:23 PM

We have at least two issues. One is that new folks weren't able to register. That one was fixed earlier. The second is video embedding, IB's goal is that all we have to do is post the url and the video will be there. They do have someone looking into this issue. On a side note, I don't have access to the administrator panel and can't currently fix user ID issues or basic everyday problems. Hopefully that one will be fixed soon too.
Appreciate everyone's patience as we work through everything, I'm moving this thread to the support forum where IB staff is more likely to see it. I also want to thank the IB staff for fixing the problems as we bring them up.
We've been asking for a site update for years. Guess we got more than we asked for! :D

Panther 01-04-2019 04:23 AM

Thanks crxmanpat :)


All times are GMT +1. The time now is 09:42 PM.

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.04521 seconds with 9 queries